Priser

KÖPING* – VÄSTERÅS  753 KRONOR

KÖPING* – ARBOGA  386 KRONOR

Priser ovan gäller vardagar mellan 7-17 *inom Köpings tätort

Ibland vill du kanske veta vad din taxiresa kommer att kosta på förhand. Då kan du välja att resa till ett fast pris. Säg till när du bokar att du önskar ett fast pris – det går att lösa med dom flesta adresserna. Våra fasta priser är uträknade på hur lång tid det tar att resa vald sträcka och vilken tid på dygnet resan sker. Du kan få ett fast pris mellan två adresser – men vill du till exempel göra ytterligare ett stopp genomförs hela resan till taxameterpris.

Arlanda Från 1943 kr

Ovanstående priser gäller vid bokning online, inom Köpings tätort och en upphämtning/lämningsadress. Vid extra adresser tillkommer en avgift på 101kr/adress. Se mer information nedan. När du vill ta dig till eller från någon av våra flygplatser gör du det tryggt och enkelt med oss oavsett ändamål. Ring oss på 0221-13900 så hjälper vi dig att boka din taxi så att du är framme i lagom tid. Vill du så kan du även boka via vår webbokning eller via appen. Har du förbeställt din bil till Bromma eller Arlanda flygplats håller vi koll på när planet landar och när det är dags att ha en bil redo. Det är tryggt och enkelt. Föraren möter dig med en namnskylt och följer dig till din taxi.

Övrig information.
Markägaren (Swedavia) tar ut en extra avgift för förbeställningar från Arlanda terminal 4 och terminal 5. Avgiften är 45 kr inkl. moms för en förbeställning där vi bevakar flygets ankomst och föraren möter med namnskylt i ankomsthallen. I bokningen uppger du den preliminära ankomsttiden för din flight, Köping Taxi bevakar sedan flighten och har en taxi på plats vid ankomst. Vid förbeställning ingår 30 minuters väntetid när föraren väntar i ankomsthallen. Väntetiden räknas från det att planet har landat.

Budpriser

Vi utför budtransporter alla dagar i veckan, dygnet runt – snabbt, tryggt och enkelt. Vi tycker om att hitta enkla lösningar på vardagsproblemenen som kan dyka upp, ring oss på 0221-13900 så hjälper vi dig. Prisexempel: Ett bud inom Köping tätort en vardag mitt på dagen kostar 198 kronor exklusive moms.

75 kronan

75an175an1

Kan du tänka dig att samåka med någon inom Köpings tätort? Då kan du boka 75 kronan vid beställningen. Vår beställningscentral ser om det finns någon i närheten som också har beställt samåkning och eventuellt så plockas även den personen upp. Vid samåkning kostar din resa 50kr och hittar vi ingen att samåka med, kostar din resa 75kr.

Resegaranti

Om vi inte kommer i tid till din förbeställning och det leder till att ni missar ert flyg, tåg eller buss träder vår resegaranti i kraft. Vår resegaranti innebär att vi skjutsar dig vidare med någon av våra taxifordon till en annan destination (radie på max 20 mil från Köping) Vi ersätter biljettens belopp upp till 5000 kr mot uppvisande av biljett.

För att garantin skall gälla skall förbeställning till lokala flygavgångar, tåg eller buss starta 25 minuter innan flyg, tåg eller bussens avgång, förutsatt avgångsdestinationen är inom Köping, vid upphämtnings adress utanför Köping diskuteras upphämtningstid vid beställning med telefonist.

Förbeställningar till Arlanda skall avgå från Köping 2 timmar innan man måste vara framme på Arlanda för incheckning.

Vår försäkring täcker eventuella skador eller kostnader upp till 2 basbelopp.

Jämförelsepriser

Det högsta jämförpriset visar dig vilken prisnivå taxibolaget har och ska enligt lag vara synligt på utsidan av taxibilen

köpingpris2016