Svea Taxi Allians

Svea Taxi Allians är en rikstäckande taxitjänst bestående av 80 marknadsledande taxibolag på 1 200 postorter med en stark lokal anknytning. Svea kan du nå på alla tänkbara sätt, både genom de traditionella sätten så som att ringa någon av våra anslutna taxibolags telefonväxlar som alltid har öppet eller genom att boka online via vår app eller webbokning

 När du bokar en taxi från Svea Taxi Allians blir du väl omhändertagen. Alla våra taxibolag jobbar med samma höga krav och riktlinjer på säkerhet så du tryggt kan njuta av livets alla roliga händelser.

Vill du ha ett avtal med en rikstäckande taxileverantör och slippa upphandla lokala taxiavtal?
Ett avtal med Svea Taxi Allians innebär att ni får avtalstaxi på 1 200 postnummerorter i Sverige och tillgång till 4 300 taxibilar. Vi skickar dig gärna en offert, kontakta vår säljare Jennie Tallskog 0707-529904.

Märker du någon skillnad på när du färdas i en Svea Taxi Allians ansluten taxibil i jämförelse med en vanlig taxi
Antagligen inte men det gör miljön. Vi ser det som en del av vårt ansvar att reducera Co2 utsläppen omkring oss och det gör vi genom att ständigt energieffektivisera vår verksamhet och styra mot hållbar användning av resurser. Alla vanliga taxibilar i Svea är miljöbilar och en stor del av våra partners bilar körs på ickefossila bränslen. Tillsammans med smarta tekniska lösningar som till exempel att vi alltid tar den kortaste vägen till slutdestinationen mål minskar vi koldioxidustläppen per resa.

Arbets- och anställningsvillkor är en viktig fråga för Svea Taxi Allians. Ett av kraven vi har för att som taxibolag få ansluta sig till oss är att taxibolagen ska erbjuda rimliga anställningsvillkor i form av kollektivavtal eller kollektivavtalsliknande villkor.

Boka taxin i vår webbokning från din dator, läsplatta eller Smartphone. Är du ofta språng rekommenderar vi att du laddar ner vår app som finns för iPhone, Android och Windows Phone. 

Mer information hittar du här: www.sveataxi.se