Priser

KÖPING* – VÄSTERÅS  790 KRONOR

KÖPING* – ARBOGA  479 KRONOR

Priser ovan gäller vardagar mellan 7-17 *inom Köpings tätort

Ibland vill du kanske veta vad din taxiresa kommer att kosta på förhand. Då kan du välja att resa till ett fast pris. Säg till när du bokar att du önskar ett fast pris – det går att lösa med dom flesta adresserna. Våra fasta priser är uträknade på hur lång tid det tar att resa vald sträcka och vilken tid på dygnet resan sker. Du kan få ett fast pris mellan två adresser – men vill du till exempel göra ytterligare ett stopp genomförs hela resan till taxameterpris.

Arlanda Från 2295 kr

Ovanstående priser gäller vid bokning online, inom Köpings tätort och en upphämtning/lämningsadress. Vid extra adresser tillkommer en avgift på 125kr/adress. Se mer information nedan. När du vill ta dig till eller från någon av våra flygplatser gör du det tryggt och enkelt med oss oavsett ändamål. Ring oss på 0221-13900 så hjälper vi dig att boka din taxi så att du är framme i lagom tid. Vill du så kan du även boka via vår webbokning eller via appen. Har du förbeställt din bil till Bromma eller Arlanda flygplats håller vi koll på när planet landar och när det är dags att ha en bil redo. Det är tryggt och enkelt. Föraren möter dig med en namnskylt och följer dig till din taxi.

Övrig information.
Markägaren (Swedavia) tar ut en extra avgift för förbeställningar från Arlanda terminal 4 och terminal 5. Avgiften är 48 kr inkl. moms för en förbeställning där vi bevakar flygets ankomst och föraren möter med namnskylt i ankomsthallen. I bokningen uppger du den preliminära ankomsttiden för din flight, Köping Taxi bevakar sedan flighten och har en taxi på plats vid ankomst. Vid förbeställning ingår 30 minuters väntetid när föraren väntar i ankomsthallen. Väntetiden räknas från det att planet har landat.

Budpriser

Vi utför budtransporter alla dagar i veckan, dygnet runt – snabbt, tryggt och enkelt. Vi tycker om att hitta enkla lösningar på vardagsproblemenen som kan dyka upp, ring oss på 0221-13900 så hjälper vi dig. Prisexempel: Ett bud inom Köping tätort en vardag mitt på dagen kostar 215 kronor exklusive moms.